Workshop Het Kruidenportret

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Workshop Het Kruidenportret

 

De natuur herbergt een ontelbare verscheidenheid aan middelen om ons van kracht te voorzien, te genezen en te complementeren. De symbolische betekenissen die de mens de botanica heeft toegekend, is eveneens talrijk Deze kennis van de natuur is voor een groot deel uit onze maatschappij verdwenen. Planten en bomen zijn nuttig op culinair, geneeskrachtig en energetisch vlak. Het is de moeite waard om kennis te maken met de vergeten wereld van de botanica.

 

Tijdens deze workshop ontdekken we de verscheidende eigenschappen van enkele bomen en planten. We brengen eigenschappen van onszelf in kaart en bevinden vervolgens welke planten en bomen bij ons persoonlijk van pas komen. Wij maken een portret van onze eigenschappen in de uitingsvorm van de wereld van de botanica. Op deze manier maken wij Het kruidenportret.

 

We maken een kruidenportret wat onze karaktereigenschappen zal complementeren en aanvulling zal geven. We werken met echte onderdelen van planten en bomen. Het eindresultaat zal een ketting worden die gezien kan worden als een talisman, specifiek op jezelf en samengesteld in kleur, vorm en materiaal. Dit kruidenportret maken we met de intentie jezelf te bekrachtigen en met de wetenschap van het geschenk dat de natuur biedt.

 

Het is ook mogelijk tijdens deze workshop een kruidenportret te maken voor iemand die je aan het hart gaat en wel een talisman zou kunnen gebruiken.

 

geïnteresseerd? Neem contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

 

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810