Workshops en cursussen

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Studio SpaceCraft werkt aan workshops en cursussen op maat. Onderstaand vind je een greep uit het aanbod. Ben je geïnteresseerd in een workshop en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

Workshop Het dierbare schattentasje

 

Een mens bewaart allerlei spullen. Sommigen zijn essentieel, anderen hebben een bepaalde mate van emotionele waarde. Dat bioscoopkaartje, die steen, dat lijstje van oma…

Al deze bewaarde spullen mogen dat wel prullen lijken, maar in feite zegt het veel over de persoon die het bewaart. Kijk maar eens rond in je eigen huis, naar de spullen die jij om je heen verzameld hebt. Welk verhaal vertellen die spullen over jou?

 

 

Lees verder >>>

Workshop Een vermogend portemonneetje

 

Op ons geld zijn we zuinig, daarom hebben wij er een speciaal plekje voor: onze portemonnee. Het bewaart ons financiële vermogen. Netjes opgeborgen tussen flapjes en ritjes, weggestopt in onze tas of broekzak.

Maar hoe zit het met ons immateriële vermogen? Hebben wij een speciaal plekje voor de mensen om ons heen die van ons houden, voor de dingen die ons blij maken, voor de plekken waar wij ons thuis bij voelen?

 

Lees verder >>>

Workshop De doelenvanger

 

Dagelijks zijn wij bezig met het opbouwen en inrichten van ons leven. We hebben verlangens, dromen en wensen van wat wij willen bereiken in het leven. Allemaal hopen we op een leven waar we op kunnen terugkijken met tevredenheid. We leven in een maatschappij waarin het ontwikkelen van de eigen mogelijkheden hoog in het vaandel staat. Soms is het lastig tussen al deze ontwikkelingen onze weg te vinden. Waar ligt jou doel op dit moment?

 

 

Lees verder >>>

 

Workshop Het tijdsperkje

 

De Japanse tuin zit vol met symboliek die zijn oorsprong heeft in de menselijke emoties. De elementen die gebruikt worden zijn subtiel, maar de betekenissen zijn diepgaand en complex. Visuele eenvoud in complexiteit van betekenissen is de kunst van het Japans tuinieren. De gedachte achter de Japanse tuin zou geïnterpreteerd kunnen worden als het verzorgen van onze innerlijke gesteldheid; het leren kennen, erkennen en onderhouden van de immateriële elementen dat ons maken tot wie wij zijn.

 

Lees verder >>>

Cursus Het tijdsperk

 

Deze cursus is een uitgebreidere versie van de workshop Het tijdsperkje en gaat dieper in op de interpretatie van symbolen, de intuïtie en de beoefening van het creëren van eenvoud in een complexiteit van betekenissen.

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder >>>

Workshop Het Kruidenportret

 

De natuur herbergt een ontelbare verscheidenheid aan middelen om ons van kracht te voorzien, te genezen en te complementeren. De symbolische betekenissen die de mens de botanica heeft toegekend, is eveneens talrijk Deze kennis van de natuur is voor een groot deel uit onze maatschappij verdwenen. Planten en bomen zijn nuttig op culinair, geneeskrachtig en energetisch vlak. Het is de moeite waard om kennis te maken met de vergeten wereld van de botanica.

 

Lees verder >>>

Cursus Het Kruidenportret

 

Deze cursus is een uitgebreidere versie van de workshop het Kruidenportret. In deze cursus gaan we dieper in op de kruidengeneeskunde en leren we de verschillende toepassingen van kruiden. We gaan de straat op en ontdekken hoe al deze geneeskracht onder onze neus groeit.

 

 

 

 

 

 

Lees verder >>>

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810