Het tijdsperkje

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Workshop Het tijdsperkje

 

De Japanse tuin zit vol met symboliek die zijn oorsprong heeft in de menselijke emoties. De elementen die gebruikt worden zijn subtiel, maar de betekenissen zijn diepgaand en complex. Visuele eenvoud in complexiteit van betekenissen is de kunst van het Japans tuinieren. De gedachte achter de Japanse tuin zou geïnterpreteerd kunnen worden als het verzorgen van onze innerlijke gesteldheid; het leren kennen, erkennen en onderhouden van de immateriële elementen dat ons maken tot wie wij zijn.

 

Tijdens deze workshop nemen we in vogelvlucht ons leven onder de loep. We brengen in kaart welke gebeurtenissen belangrijk waren en een essentiële bijdrage hebben geleverd aan onze persoonlijkheid. We kiezen een waardevol moment uit en laten dit het onderwerp zijn voor ons Tijdsperkje.

 

We maken een draagbaar “Japans tuintje”, oftewel een perkje, waarin we een waardevol moment symboliseren. Na wat achtergrondinformatie laten we onze creativiteit en intuïtie de vrije loop en creëren we een persoonlijk tijdsperkje dat we op de langere termijn zouden kunnen onderhouden, veranderend als een spiegel voor de innerlijke visie hierop.

 

 

 

 

 

geïnteresseerd? Neem contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

 

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810