Het dierbare schattentasje

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Workshop Het dierbare schattentasje

 

Een mens bewaart allerlei spullen. Sommigen zijn essentieel, anderen hebben een bepaalde mate van emotionele waarde. Dat bioscoopkaartje, die steen, dat lijstje van oma…

Al deze bewaarde spullen mogen dat wel prullen lijken, maar in feite zegt het veel over de persoon die het bewaart. Kijk maar eens rond in je eigen huis, naar de spullen die jij om je heen verzameld hebt. Welk verhaal vertellen die spullen over jou?

 

In deze workshop gaan we aan op ontdekkingstocht naar de dingen die ons fascineren, die ons aan het hart gaan. We onderzoeken deze kleine fascinaties door aan de slag te gaan met voorwerpen uit onze eigen omgeving.

 

Door middel van onze intuïtie en spontane creativiteit maken we op geheel persoonlijke wijze visueel wat ons dierbaar is. We ontdekken ons creatieve vermogen en zeggingskracht door het maken van ons eigen dierbare schattentasje.

 

Tijdens deze workshop wordt er niet gebruik gemaakt van één soort techniek of materiaal, maar zullen er allerlei materialen en technieken te gebruiken zijn. Dit heeft als doel vrij te zijn van kaders en beperkingen en je creatieve geest de vrije loop te laten. Er is maar één basis van waaruit je werkt. Dat ben jij zelf.

 

Voor deze workshop vragen we je minimaal 1 en maximaal 3 voorwerpen mee te nemen uit je eigen omgeving die je dierbaar zijn, je fascineren of die een verhaal vertellen. Voorbeelden van voorwerpen zijn een foto, boek, brief, beeldje, gebruiksvoorwerp, een zomaar gevonden voorwerp enzovoorts.

 

 

geïnteresseerd? Neem contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

 

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810