Een vermogend portemonneetje

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Workshop Een vermogend portemonneetje

 

Op ons geld zijn we zuinig, daarom hebben wij er een speciaal plekje voor: onze portemonnee. Het bewaart ons financiële vermogen. Netjes opgeborgen tussen flapjes en ritjes, weggestopt in onze tas of broekzak.

Maar hoe zit het met ons immateriële vermogen? Hebben wij een speciaal plekje voor de mensen om ons heen die van ons houden, voor de dingen die ons blij maken, voor de plekken waar wij ons thuis bij voelen?

 

Tijdens deze workshop gaan wij een portemonneetje maken dat niet bestemd is voor geld, maar voor de immateriële waarde in ons leven. In dit portemonneetje bewaren we de dingen die ons aan het hart gaan.

 

Door het maken van Het vermogend portemonneetje nemen we de tijd de kern van onze nabije omgeving in kaart te brengen en vorm te geven. Doordat wij werken met wat ons aan het hart gaat zullen er prachtige intuïtieve werken ontstaan die een ode zullen zijn aan alles wat ons leven compleet maakt.

 

Voor deze workshop vragen we je foto’s, plaatjes, prentjes en prulletjes mee te nemen die veel zeggen over wat en wie belangrijk voor je is. Het mag zo veel of zo weinig zijn als je zelf wilt.

 

 

 

 

geïnteresseerd? Neem contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810