De doelenvanger

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 

Workshop De doelenvanger

 

Dagelijks zijn wij bezig met het opbouwen en inrichten van ons leven. We hebben verlangens, dromen en wensen van wat wij willen bereiken in het leven. Allemaal hopen we op een leven waar we op kunnen terugkijken met tevredenheid. We leven in een maatschappij waarin het ontwikkelen van de eigen mogelijkheden hoog in het vaandel staat. Soms is het lastig tussen al deze ontwikkelingen onze weg te vinden. Waar ligt jou doel op dit moment?

 

Tijdens deze workshop denken we na over onze levenswensen en materialiseren we deze door ze een plek te geven in onze doelenvanger. Door het maken van de doelenvanger kristalliseren we belangrijkste wensen uit en zetten die om in doelen.

 

De doelenvanger is afgeleid van de dromenvanger, afkomstig van het indianenvolk Ojibweg. Door het afleggen van dit creatieve proces en door de intuïtie haar vrije beloop te laten zal het maken van de doelenvanger een symbolische handeling zijn waarin je jezelf toelegt op het verwezenlijken van je doel(en).

 

Voor deze workshop ben je vrij eigen spulletjes mee te nemen voor in de doelenvanger. Het hoeft echter niet. Er zal genoeg aanwezig zijn om mee te werken.

 

 

 

 

geïnteresseerd? Neem contact op via: tawhida@studiospacecraft.nl

 

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810