Over

OVER: Tawhida Engelenburg / Curriculum Vitae / Studio SpaceCraft / Workshops en cursussen / Algemene voorwaarden

 

Tawhida Engelenburg

 

In het werk van Tawhida Engelenburg is de omgeving de grootste bron van inspiratie. Het atelier, de broedplaats van haar werk, bevind zich zelden tussen 4 muren. Haar atelier is op locatie, waar inspiratie en creatie geput wordt uit de directe omgeving.

 

Engelenburg verkiest het decor van het dagelijkse leven boven de steriele muren van een expositieruimte, omdat zij vindt dat kunst ontstaat uit het leven en daarom ook in het leven zou moeten staan.

 

Het werken in en met de omgeving biedt iedere keer weer nieuwe fascinaties, processen en materialen. Deze werken zijn zo sterk afhankelijk van de omgeving, dat ieder werk in uiterlijke vorm verschilt van de ander. Wel delen zij een gezamenlijke zeggingskracht; alle werken vertalen de innerlijke stem van de materie; de verborgen verhalen over onze dagelijkse omgeving.

 

Curriculum Vitae

 

Tawhida Engelenburg is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en timmert sindsdien aan de weg als beeldend kunstenaar. Lees meer >>>

Studio SpaceCraft

 

Studio SpaceCraft is een onderneming die actief wil zijn in elke denkbare ruimte. Door middel van (toegepaste) kunst, multidisciplinaire samenwerking en creatief denkwerk wil het nieuwe inzichten op ruimte bieden en een positieve bijdrage leveren aan de omgeving.

 

Studio SpaceCraft zet haar unieke ruimtelijke inzicht graag in voor verschillende opdrachten en projecten. Van het delen van creativiteit door middel van multidisciplinaire initiatieven tot het geven van workshops. Van stadsplanning, tot gemeenschapsstructuur, van bedrijfspand tot de binnenmuren van je huiskamer.

 

Studio SpaceCraft is het orgaan voor kunst en creatief denkwerk.

Voor een doeltreffende invasie in de alledaagse omgeving.

Lees meer >>>

Workshops en Cursussen

 

Studio SpaceCraft is begonnen met het geven van workshops. Deze workshops zijn toegespitst op het leren kijken met een creatieve blik naar je omgeving, waardoor alledaagse dingen plotseling kunnen leiden tot de grootste inspiratie.

 

Op nationale vrouwendag gaf Studio SpaceCraft de workshop: Het dierbare schattentasje aan 20 enthousiaste vrouwen. De spullen die zij bij zich droegen gebruikten zij als inspiratie. Toen de dames eenmaal aan de slag gingen wisten ze van geen ophouden. De mooiste creaties en verhalen werden onder de dames gedeeld.

 

Ook interesse in het volgen van een workshop of curus? Lees meer >>>

 

Algemene Voorwaarden

 

Op alle werken van Studio SpaceCraft zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klikt u op onderstaande link om de algemene voorwaarden te lezen. Lees meer >>>

STUDIO SPACECRAFT is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 53884876 BTW nummer NL161153422B01 ING Bank rekeningnummer 758 701 810